در جریان مسابقه ملی تولید لبنیات در برزیل، گاوی از نژاد جیرولاندو برنده این مسابقه شد این گاو فقط در سه روز، ۳۴۳ لیتر شیر تولید کرد. ادامه مطلب ...

در جریان مسابقه ملی تولید لبنیات در برزیل، گاوی از نژاد جیرولاندو برنده این مسابقه شد این گاو فقط در سه روز، ۳۴۳ لیتر شیر تولید کرد. ادامه مطلب ...
مهدی فصیحی هرندی، پژوهشگر حکمرانی و دیپلماسی آب گفت: «انتقال آب از طالقان به تهران، در شرایط فعلی و هدر رفتی که در آب تهران وجود دارد، عملا ریختن آب روی زمین یا همان تعبیر ریختن آب در ظرف سوراخ است؛ ضمن اینکه این انتقال آب از طالقان تعارضات کشاورزی و اجتماعی هم به دنبال دارد» به گزارش آب و غذا به نقل از خبرآنلاین ، بحران کمبود آب در تهران حالا بیشتر از هر وقت دیگری جدی شده است و در برخی مناطق مردم یا فشار بسیار کم آب و حتی گاهی قطعی آب مواجه هستند؛ مسئولان تصمیمات مختلفی را برای عبور از این بحران میگیرند و انتقال آب از طالقان به تهران یکی از راهکارهایی است که قرار است به زودی اجرایی شود. ادامه مطلب ...
در یک مجله ی آشپزی برای تهیه ی مربای انگور نوشته بود: انگور را بجوشانید،سپس آنرا صاف کرده،مجددا با شکر خوب بجوشانید تا قوام بیاید ،آیا این انگور مشکل پیدا نمی کند؟ آیا نجس می شود؟ به گزارش آب و غذا به نقل از خبرآنلاین ، مراجع عظام تقلید در پاسخ به یک استفتاء حکم مربای انگور را بیان کردند پاسخ مراجع عظام تقلید به حکم مربای انگور آیت الله خامنه ای : اگر فقط مقداری از انگور تبخیر شود خوردن آن حرام است مگر اینکه دو سوم آن تبخیر شود و شیره شود. ادامه مطلب ...
رئیس سازمان شیلات ایران گفت: برای حفظ میراث طبیعی خزر برای آیندگان تهیه طرح جامعی با مشارکت مراکز تحقیقاتی، دانشگاهها و بخش خصوصی برای بازسازی ذخایر و مقابله با چالشهایی چون آلودگی زیستمحیطی و پسروی آب دریا ضرورت دارد به گزارش آب و غذا به نقل از ایرنا ، حمزه رستم پور در وبینار گرامیداشت روز ملی دریای کاسپین (خزر) افزود: دریای خزر میراث آیندگان محسوب می شود و در حال حاضر با مشکلات مختلفی از جمله آلودگی های زیست محیطی و پس روی آب دریا روبروست. ادامه مطلب ...
مرغ یا بوقلمون، هر کدام مناسب هستند با گوشت بدون چربی، پروتئین را جایگزین کنید و توده عضلانی خود را نیز تقویت کنید. ادامه مطلب ...
سیب زمینی کافهای نوعی روش درست کردن سیب زمینی ترد و خوشمزه است که با سسهای متنوع سرو میشود به گزارش آب و غذا به نقل از فرارو ، امروز فستفودها در تمام دنیا جایگاه ویژهای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذاهای سنتی به سمت غذاهای مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است. ادامه مطلب ...