آب و غذا

خرما هنوز نرسیده، خارَک درو می‌شود / روایتی از شادگانِ شیرین و تلخ

خرما هنوز نرسیده، خارَک درو می‌شود / روایتی از شادگانِ شیرین و تلخ

در نخلستان‌های شادگان، خارک تنها میوه‌ای نارس نیست، بلکه طعمی تمام‌عیار از تابستان است نوع "برحی" با رنگ طلایی و شیرینی خاص، "اشگر" به رنگ قرمز درخشان و بافتی لطیف، و "یوزی" با رنگ قرمز سوخته و طعمی ملایم، از محبوب‌ترین خارک‌های منطقه‌اند. ادامه مطلب ...


طرز تهیه بورانی اسفناج خانگی/ پیش‌ غذای ساده، مقوی و دوست‌ داشتنی ایرانی

طرز تهیه بورانی اسفناج خانگی/ پیش‌ غذای ساده، مقوی و دوست‌ داشتنی ایرانی

بورانی اسفناج، پیش‌ غذای سالم و خوشمزه ایرانی است که با ماست، اسفناج و سیر تهیه شده و سریع آماده می‌ شود به گزارش آب و غذا به نقل از شایا نیوز ، اگر دنبال یه پیش‌ غذا یا میان‌ وعده سالم و خوشمزه هستی که سریع آماده بشه و همه دوست داشته باشن، بورانی اسفناج یکی از بهترین انتخاب‌ هاست. ادامه مطلب ...



طرز تهیه مرغ با سس اسپشیال؛ آموزش مرغ مجلسی با طعم رستورانی و ظاهر اشتها آور

طرز تهیه مرغ با سس اسپشیال؛ آموزش مرغ مجلسی با طعم رستورانی و ظاهر اشتها آور

  طرز تهیه مرغ با سس اسپشیال یکی از راحت‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه مرغ مجلسی است به گزارش آب و غذا به نقل از رولیگامی ، در این آموزش یاد می‌گیرید چگونه با ترکیب ساده اما رستورانی، مرغی آبدار، خوشرنگ و فوق‌العاده خوش‌طعم بپزید که هر مهمانی را مجذوب خواهد کرد. ادامه مطلب ...


امنیت غذایی با تکیه بر علم و پساب؛ اصفهان الگوی کشاورزی نوین کشور شد

امنیت غذایی با تکیه بر علم و پساب؛ اصفهان الگوی کشاورزی نوین کشور شد

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان با تشریح دستاوردهای علمی و پژوهشی این مرکز در پنجاهمین سال تأسیس آن از اجرای صدها طرح فناورانه، بهره‌برداری ایمن از پساب برای تولید بذر خبر داد به گزارش آب و غذا به نقل از مهر ، مسعود ترابی در آئین روز درهای باز این مرکز، با اشاره به نیم‌قرن فعالیت سازمان تحقیقات کشاورزی اظهار کرد: این سازمان با دارا بودن ۳۴ مرکز تحقیقاتی در سراسر کشور، محور تحقق کشاورزی پایدار، توسعه آموزش و ترویج و دانش‌بنیان کردن فرآیندهای بهره‌برداری در بخش کشاورزی است. ادامه مطلب ...


روزآمدی فناوری بذر با مشارکت بخش خصوصی انجام شود

روزآمدی فناوری بذر با مشارکت بخش خصوصی انجام شود

معاون وزیر جهاد با تأکید بر لزوم ورود تکنولوژی‌های روز دنیا در حوزه فرآوری بذر، گفت: فناوری‌های نوین برای ارتقای عملکرد محصولات در این حوزه باید با مشارکت بخش خصوصی انجام شود به گزارش آب و غذا به نقل از مهر ، غلامرضا گل‌محمدی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) در حاشیه بازدید از مزرعه پژوهشی مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر و ایستگاه تحقیقاتی شهید مطهری با اشاره به آغاز فصل کشت چغندرقند، اظهار کرد: امروز بازدیدی از کارخانه بوجاری بذر چغندرقند داشتیم که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین نهاده‌های بخش کشاورزی، نقشی کلیدی در افزایش عملکرد دارد. ادامه مطلب ...

یا حسین