آب و غذا

طرز تهیه مرغ با سس اسپشیال؛ آموزش مرغ مجلسی با طعم رستورانی و ظاهر اشتها آور

طرز تهیه مرغ با سس اسپشیال؛ آموزش مرغ مجلسی با طعم رستورانی و ظاهر اشتها آور

  طرز تهیه مرغ با سس اسپشیال یکی از راحت‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه مرغ مجلسی است به گزارش آب و غذا به نقل از رولیگامی ، در این آموزش یاد می‌گیرید چگونه با ترکیب ساده اما رستورانی، مرغی آبدار، خوشرنگ و فوق‌العاده خوش‌طعم بپزید که هر مهمانی را مجذوب خواهد کرد. ادامه مطلب ...


امنیت غذایی با تکیه بر علم و پساب؛ اصفهان الگوی کشاورزی نوین کشور شد

امنیت غذایی با تکیه بر علم و پساب؛ اصفهان الگوی کشاورزی نوین کشور شد

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان با تشریح دستاوردهای علمی و پژوهشی این مرکز در پنجاهمین سال تأسیس آن از اجرای صدها طرح فناورانه، بهره‌برداری ایمن از پساب برای تولید بذر خبر داد به گزارش آب و غذا به نقل از مهر ، مسعود ترابی در آئین روز درهای باز این مرکز، با اشاره به نیم‌قرن فعالیت سازمان تحقیقات کشاورزی اظهار کرد: این سازمان با دارا بودن ۳۴ مرکز تحقیقاتی در سراسر کشور، محور تحقق کشاورزی پایدار، توسعه آموزش و ترویج و دانش‌بنیان کردن فرآیندهای بهره‌برداری در بخش کشاورزی است. ادامه مطلب ...


روزآمدی فناوری بذر با مشارکت بخش خصوصی انجام شود

روزآمدی فناوری بذر با مشارکت بخش خصوصی انجام شود

معاون وزیر جهاد با تأکید بر لزوم ورود تکنولوژی‌های روز دنیا در حوزه فرآوری بذر، گفت: فناوری‌های نوین برای ارتقای عملکرد محصولات در این حوزه باید با مشارکت بخش خصوصی انجام شود به گزارش آب و غذا به نقل از مهر ، غلامرضا گل‌محمدی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) در حاشیه بازدید از مزرعه پژوهشی مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر و ایستگاه تحقیقاتی شهید مطهری با اشاره به آغاز فصل کشت چغندرقند، اظهار کرد: امروز بازدیدی از کارخانه بوجاری بذر چغندرقند داشتیم که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین نهاده‌های بخش کشاورزی، نقشی کلیدی در افزایش عملکرد دارد. ادامه مطلب ...


اولین مجوز زنجیره ارزش پرورش ماهی در قفس صادر شد

اولین مجوز زنجیره ارزش پرورش ماهی در قفس صادر شد

مدیر برنامه ملی ارتقاء فناوری در زنجیره ارزش محصولات گلخانه‌ای و شیلاتی از صدور نخستین مجوز رسمی زنجیره ارزش آبزیان در کشور در حوزه پرورش ماهی در قفس خبر داد به گزارش آب و غذا به نقل از مهر ، امیرحسین صفرقلی، مدیر برنامه ملی ارتقاء فناوری در زنجیره ارزش محصولات گلخانه‌ای و شیلاتی از تأیید زنجیره ارزش پرورش ماهی در قفس در آب‌های شمالی کشور با ظرفیت ۱۵۰۰ تن، در کمیته ارزیابی سازمان شیلات خبر داد و گفت: این تأیید منجر به صدور نخستین مجوز رسمی زنجیره ارزش در این حوزه توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی برای شرکت متقاضی خواهد شد. ادامه مطلب ...


ارزآوری با ضایعات کشتارگاه به کمک فناوری

ارزآوری با ضایعات کشتارگاه به کمک فناوری

یک پژوهشگر عرصه دامپروری از دستیابی کشور به دانش فنی استخراج ماده گرانبهای هیالورونیک اسید از تاج خروس به عنوان ضایعات کشتارگاهی خبر داد به گزارش آب و غذا به نقل از مهر ، کشاورزی یکی از بخش‌های مورد انتقاد در مصرف آب و تخریب محیط زیست است. ادامه مطلب ...


به فرد گرمازده آب‌قند و شربت ندهید/ گرمازدگی فقط مربوط به زیر آفتاب ماندن نیست/ نوشیدنی‌های طبیعی حاوی الکترولیت

به فرد گرمازده آب‌قند و شربت ندهید/ گرمازدگی فقط مربوط به زیر آفتاب ماندن نیست/ نوشیدنی‌های طبیعی حاوی الکترولیت

به گفته یک متخصص فیزیولوژی، خوراندن شربت و آب قند به فرد گرمازده مفید نیست و حتی می‌تواند مضر باشد در گرمازدگی، بدن دچار کم‌آبی و اختلال در تعادل الکترولیت‌ها می‌شود و مصرف آب قند می‌تواند با افزایش قند خون، نیاز بدن به آب را افزایش دهد و علائم گرمازدگی را تشدید کند. ادامه مطلب ...

یا حسین