آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -



قرق مراتع نخستین راهکار برای مقابله با گرد و غبار داخلی است

قرق مراتع نخستین راهکار برای مقابله با گرد و غبار داخلی است

دبیر ستاد ملی مقابله با گرد و غبار و مشاور رییس سازمان محیط‌زیست گفت: مدیریت مرتع و حفاظت یا قرق تمامی مناطق غبارخیز نخستین راهکار مقابله با گرد و غبار داخلی در کشور است به گزارش آب و غذا به نقل از ایرنا ، علی محمد طهماسبی افزود: هم‌اینک استان‌های جنوب غربی، مرکزی و شمال شرقی کشور از جمله سیستان و بلوچستان، خوزستان، کرمان، یزد و سمنان از استان‌های مهمی هستند که بیشترین میزان گرد و غبار داخلی را دارند و حدود ۳۵ میلیون هکتار مناطق غبارخیز کشور در این مناطق پراکنده است. ادامه مطلب ...


گوسفند سنجابی؛ گوسفندی که فقط در کرمانشاه پیدا می‌شود و قطری‌ها عاشق گوشت آن هستند!

گوسفند سنجابی؛ گوسفندی که فقط در کرمانشاه پیدا می‌شود و قطری‌ها عاشق گوشت آن هستند!

با وجود قیمت گران گوشت گوسفند ایران قطری‌ها علاقه زیادی به گوشت و دام زنده ایران دارند، گوسفند نژاد «سنجابی» را از جمله گوشت‌های محبوب بین قطری‌هاست قطری‌ها حاضر هستند با وجود گوشت گوسفند‌های استرالیایی، این گوشت را به چهار برابر قیمت از ایران بخرند به گزارش آب و غذا به نقل از راز بقا ، گوسفند سنجابی (به کردی: په‌س سنجاوی)، از گوسفندان نژاد پشمی-گوشتی ایران است. ادامه مطلب ...


برداشت چغندرقند از۱۸۰هکتار اراضی قیروکارزین فارس

برداشت چغندرقند از۱۸۰هکتار اراضی قیروکارزین فارس

مدیر جهاد کشاورزی قیروکارزین از آغاز برداشت چغندر قند در ۱۸۰ هکتار از اراضی این شهرستان تحت آبیاری نوین از نوع نواری خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود متوسط برداشت در هر هکتار ۶۰ تن باشد و در مجموع حدود ۱۱۰هزارتن چغندر برداشت شود به گزارش آب و غذا به نقل از ایرنا ، محمد حیدری افزود: اراضی زیر کشت نسبت به سال گذشته ۵۰ هکتار و میزان برداشت آن ۸۰ درصد افزایش داشته است و عامل این افزایش کاهش مصرف آب و صرفه‌جویی ۵۰ درصدی آبیاری با استفاده از روش‌های نوین نظیر تیپ نواری است. ادامه مطلب ...


نان کامل در ۲۵۰ نانوایی استان همدان عرضه می‌شود

نان کامل در ۲۵۰ نانوایی استان همدان عرضه می‌شود

استاندار همدان گفت: پخت نان کامل در نانوایی‌های استان از ماه‌های گذشته آغاز شده و عرضه آن تا پایان سال در ۲۵۰ نانوایی انجام خواهد شد به گزارش آب و غذا به نقل از ایرنا ، علیرضا قاسمی‌فرزاد در جلسه شورای آرد و نان استان همدان اظهارکرد: نان اگر سبوس کافی نداشته باشد باعث بیماری‌های بسیاری از جمله بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت می‌شود. ادامه مطلب ...

وبگاه آب و غذا را در شبکه های اجتماعی ایرانی دنبال کنید