معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ظرفیت تولید ۹۰۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور وجود دارد و با اتخاذ سیاستهای تشویقی به دنبال افزایش آن هستیم به گزارش آب و غذا به نقل از مهر ، ابراهیم حسننژاد، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی تأمین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه را وظیفه اصلی این معاونت برشمرد و گفت: نیاز مستمر سفره مردم به این محصولات مقتضای استمرار در تولید توسط بخش دام کشور است. ادامه مطلب ...
![ظرفیت تولید ۹۰۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور وجود دارد](http://aboghaza.ir/images/posts/666562ad7d0ab.jpg)