استاندارد بین‌المللی دوغ به نام ایران به ثبت رسید

استاندارد بین‌المللی دوغ به نام ایران به ثبت رسید

آب و غذا - مدیرکل دفتر مطالعات تطبیقی و مشارکت در تدوین استانداردهای بین‌المللی سازمان ملی استاندارد ایران، اعلام کرد: با تلاش متخصصان ایرانی، استاندارد منطقه‌ای دوغ در سازمان بین‌المللی کدکس مواد غذایی تصویب و به چاپ رسید.

به نقل از سازمان ملی استاندارد ایران، فرحناز قلاسی با بیان این‌که تدوین این استاندارد نقش مهمی در تسهیل تجارت منطقه‌ای و بین‌المللی فرآورده و همچنین شناخت این نوشیدنی ایرانی به جهانیان خواهد داشت، گفت: با تصویب این استاندارد به نام جمهوری اسلامی ایران، یکی از شرایط مهم و لازم برای فعالیت‌های تجاری در زمینه صادرات این فرآورده غذایی به کشورهای دیگر فراهم شد.

این استاندارد پس از یک بازه زمانی طولانی با عنوان استاندارد منطقه‌ای با شماره CODEX STAN ۳۳۲R-۲۰۱۸ در فهرست استانداردهای بین‌المللی کدکس قرار گرفت.

کدکس یکی از استانداردهای اصلی صنایع غذایی در جهان است که وظیفه آن جمع‌آوری و تطبیق بین‌المللی استانداردهای مواد غذایی و ارائه آن به شکل واحد است.