آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

ظرفیت تولید ۹۰۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور وجود دارد

ظرفیت تولید ۹۰۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور وجود دارد

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ظرفیت تولید ۹۰۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور وجود دارد و با اتخاذ سیاست‌های تشویقی به دنبال افزایش آن هستیم به گزارش آب و غذا به نقل از مهر ، ابراهیم حسن‌نژاد، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی تأمین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه را وظیفه اصلی این معاونت برشمرد و گفت: نیاز مستمر سفره مردم به این محصولات مقتضای استمرار در تولید توسط بخش دام کشور است. ادامه مطلب ...


توسعه کشاورزی دانش‌بنیان در لرستان ضروری است

توسعه کشاورزی دانش‌بنیان در لرستان ضروری است

استاندار لرستان گفت: دانش‌بنیان کردن بخش کشاورزی توأم با بهره‌وری به عنوان یکی از مهمترین محورهای راهبردی مرکز تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی باید دنبال شود به گزارش آب و غذا به نقل از ایسنا ، ابوطالب شفقت در بازدید از مرکز تحقیقات کشاورزی و باغ گیاه‌شناسی لرستان با اشاره به اینکه این مرکز یکی از پنج مزرعه چند منظوره جهاد کشاورزی استان است، اظهار کرد: گزارش‌های بیان شده از سوی محققان مرکز مطلوب ارزیابی می‌شود. ادامه مطلب ...


گیاهان کوهی پای ثابت سفره همدانی‌ها

گیاهان کوهی پای ثابت سفره همدانی‌ها

فصل پخت آش با مواد اولیه و مقوی گیاهان کوهی خوراکی با آمدن بهار در دیار الوند از راه رسیده، معجونی اصیل که با پیشینه فرهنگی و طعم بی‌نظیرش در دیار الوند طرفداران زیادی دارد و پای ثابت سفره همدانی ها شده است به گزارش آب و غذا به نقل از ایرنا ، دیار الوند با داشتن دامنه های بکر و سرسبز از قدیم الایام قطب رویش انواع و اقسام گیاهان مختلف دارویی،کوهی و خوراکی بوده و همه ساله با فرا رسیدن فصل بهار دامنه های الوند و سایر کوه ها و دشت های استان همدان مملو از رویش گیاهان و سبزیجات زیادی از جمله شنگ، بنفشه، گزنه، بابونه، غازیاغی، گیلاقه، کنگر و کاسنی است. ادامه مطلب ...


گیاه کنگر در اراضی زراعی کردستان کاشت می‌شود

گیاه کنگر در اراضی زراعی کردستان کاشت می‌شود

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: استان کردستان به عنوان پایلوت پروژه ملی، توسعه زراعت کنگر در اراضی کشاورزی مورد توجه قرار گرفته و بذر آن در حال تامین است، امیدواریم از پاییز امسال تا بهار سال آینده بتوانیم نسبت به کشت و زراعت این محصول اقدام کنیم به گزارش آب و غذا به نقل از ایمنا ، صالح احمدی اظهار کرد: توسعه کاشت گیاهان دارویی یکی از سیاست‌های سازمان جهاد کشاورزی بوده و این سازمان در چند سال اخیر به آن توجه ویژه‌ای کرده است. ادامه مطلب ...


ساخت ۳۰۰ هکتار گلخانه جدید در آذربایجان شرقی

ساخت ۳۰۰ هکتار گلخانه جدید در آذربایجان شرقی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: ۳۰۰ هکتار گلخانه جدید در این استان با پیشرفت ۱۰ تا ۷۰ درصد در حال ساخت است به گزارش آب و غذا به نقل از ایرنا ، اکبر فتحی افزود: با احتساب فضاهای جانبی وسعت گلخانه های در حال بهره برداری و در حال ساخت استان به ۸۰۰ هکتار می رسد. ادامه مطلب ...


برداشت گل محمدی از باغات بهار

برداشت گل محمدی از باغات بهار

شهرستان بهار یکی از نقاط حاصلخیز استان همدان است که به قطب تولید سیب‌زمینی، خیار و سایر محصولات کشاورزی معروف است به گزارش آب و غذا به نقل از ایسنا ،  این شهرستان همواره با تولید بیش از ۲۸۰ هزار تن سیب‌زمینی یکی از تولیدکنندگان عمده این محصول در استان بوده است اما با توجه به خشکسالی‌های اخیر، مصرف بی‌رویه منابع آبهای زیرزمینی و کاهش منابع آبی در استان، الگوی کشت کشاورزان تغییراتی داشته به طوری که کشاورزان استان باید به سمت کشت محصولات کم آب‌بربروند. ادامه مطلب ...

وبگاه آب و غذا را در شبکه های اجتماعی ایرانی دنبال کنید